Please – nå har jeg fått nok!

Haha herregud, jeg er så sykt lei av sykdom nå atte hjeeeeeelp!!! Er det ikke det ene, så er det f*** meg det andre! Det tok noen dager før jeg følte meg bedre etter omgangssyken, og jeg var ved godt mot om at jeg ikke hadde smittet noen…

Så kom det da, det var vel ikke til å unngå. Min kjære hadde blitt smittet av meg, og jeg fikk angst. Han var så søt og god mot meg når jeg lå helt utslått i sengen, og jeg har prøvd så godt jeg kan å hjelpe han de siste dagene. MEN – det er et problem.

Jeg har ANGST for oppkast og bakterier. Det er helt seriøst det ekleste jeg vet, og selv om han holdt seg i ro hjemme, følte jeg at det var bakterier OVERALT og at alt måtte vaskes med klorin. Jeg gikk over alle håndtak og vegger i panikk for at kidsa skulle bli smittet. Så nå dere, nå ber jeg til høyere makter:

Whoever is up there – please la barna mine slippe unna den forferdelige sykdommen!

bed2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *